Maria del Mar Bonet i Borja Penalba.
Maria del Mar Bonet i Borja Penalba.
Barcelona

Maria del Mar Bonet inaugura un nou espai del Festival Mas i Mas

El Festival Mas i Mas acabarà dimecres dia 8 d'agost amb actuacions variades, per a tots els gustos, en diversos espais de Barcelona

RedaccióActualitzat

Maria del Mar Bonet inaugura el cicle d'estiu del Born Centre Cultural que, per primera vegada, es converteix en un més dels escenaris del Festival Mas i Mas.

Unes actuacions que volen recuperar l'essència dels concerts que la cantant oferia, cada estiu, a la plaça del Rei.

Maria del Mar Bonet, acompanyada del músic valencià Borja Penalba, ha fet un repàs de les cançons més populars del seu extens repertori. A més de la seva música més coneguda, també s'han pogut escoltar diversos poemes musicats del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, de qui l'any passat es va celebrar el centenari del naixement.

El Festival Mas i Mas

El Festival Mas i Mas va començar dimecres passat i acabarà dimecres dia 8 d'agost. Diverses sales ofereixen cada dia una sèrie d'actuacions amb diferent tipus de música, per a tots els gustos.

Així doncs, aquests dies es podrà escoltar i veure de tot. Per exemple: escoltar el latin jazz de Paquito D'Rivera, veure com es mouen dues joves promeses del ball flamenc amb Nino de los Reyes Punta y Tacón, assistir a un concert de piano de música catalana amb Alba Ventura o escoltar el jazz més autèntic de Freddy Cole, el germà de Nat King Cole, que als seus 83 anys segueix amb la seva carrera musical.

Engegat el 2003 pel grup Mas i Mas, aquest Festival volia oferir una activitat cultural de primer ordre durant el mes que la gent abandona la ciutat. Avui ja és tot un clàssic a les nits d'agost de Barcelona.

Anar al contingut