Pedro Martínez, en la seva primera etapa al Manresa (Foto: ACB)
Pedro Martínez, en la seva primera etapa al Manresa (Foto: ACB)
Bàsquet

Pedro Martínez serà l'entrenador del nou projecte de La Bruixa d'Or la pròxima temporada

El Bàsquet Manresa ha tancat el fitxatge del tècnic català Pedro Martínez per la pròxima temporada, que tornarà a la banqueta manresana vint anys després i haurà d'atraure bons jugadors i donar credibilitat a aquest nou projecte que presenta el conjunt manresà.

Actualitzat

El Bàsquet Manresa ha tancat el fitxatge del tècnic català Pedro Martínez per la pròxima temporada, que tornarà a la banqueta manresana vint anys després. El tècnic, que ja va dirigir el conjunt bagenc entre el 1990 i 1994, ha entrenat les últimes temporades l'Herbalife Gran Canària, club del qual va marxar després d'unes discrepàncies amb el president arran de les seves opinions personals expressades en les xarxes socials.

Ara el club manresà busca la seva reconstrucció i ho farà de la mà de Pedro Martínez, que haurà d'atraure bons jugadors i donar credibilitat al nou projecte.

El tècnic barceloní tornarà al Manresa vint anys després d'haver-hi passat quatre temporades. De la seva trajectòria com a entrenador, destaquen èxits com una Copa Korac aconseguida amb el Joventut de Badalona (1989-90), i diversos campionats d'Espanya júnior. A més del conjunt manresà, Martínez també ha entrenat els clubs badalonins Sant Josep i Joventut, així com diverses formacions d'arreu de l'Estat, tant en la primera categoria com en la Lliga LEB.

Anar al contingut