Pepe Reina arriba al Bayern per ser el teòric suplent de Manuel Neuer. (Foto: Reuters)
Pepe Reina arriba al Bayern per ser el teòric suplent de Manuel Neuer. (Foto: Reuters)
Futbol

Pepe Reina fitxa pel Bayern de Munic per ser el teòric porter suplent de Manuel Neuer

Pepe Reina ha fitxat pel Bayern de Munic de Pep Guardiola. El club bavarès ha anunciat l'acord amb el Liverpool per incorporar l'exporter blaugrana, que firmarà un contracte per a les tres pròximes temporades. El curs passat Reina va jugar cedit al Nàpols, on va encaixar 46 gols en 43 partits oficials a les ordres de Rafa Benítez

Actualitzat
Pepe Reina ha fitxat pel Bayern de Munic de Pep Guardiola. El club bavarès ha anunciat l'acord amb el Liverpool per uns dos milions d'euros per incorporar l'exporter blaugrana, que firmarà un contracte per a les tres pròximes temporades a falta de la revisió mèdica, tal com ha confirmat el president Karl-Heinz Rummenige al compte oficial de Twitter del conjunt alemany.

El curs passat Reina va jugar cedit al Nàpols, on va encaixar 46 gols en 43 partits oficials a les ordres de Rafa Benítez i aquest estiu el seu nom havia sonat amb força per cobrir la marxa de Víctor Valdés. El meta internacional espanyol, que en breu farà 32 anys, treballarà a les ordres de Guardiola, que des de feia temps volia fitxar un porter de nivell per fer-li competència a Manuel Neuer, titular indiscutible al Bayern i a la selecció alemanya.
Anar al contingut