Tordera

Fibracolor arriba a un acord amb els treballadors per tancar la planta de Tordera

La direcció de Fibracolor i el comitè d'empresa s'han posat d'acord sobre l'expedient de regulació d'ocupació. Els 280 treballadors afectats rebran indemnitzacions de quaranta dies per any treballat fins a un màxim de 22 anys. L'acord inclou prejubilacions a partir dels 55 anys i garanteix el cobrament del vuitanta per cent del sou fins als 61 anys. Fibracolor està participada en un 40 per cent per Zara Inditex i en un 26 per cent per la Generalitat a través d'Eplicsa.

Actualitzat
El tancament de la fàbrica de Tordera, l'única de l'empresa, afecta a 280 treballadors de la planta, dels quals 150 deixaran la companyia ara, mentre que la resta ho faran de manera gradual, fins al tancament definitiu del 31 de juliol. Demà s'obre el període de voluntarietat per a aquells treballadors que vulguin deixar l'empresa en aquesta primera fase, segons les mateixes fonts.

El consell d'administració de l'empresa de tintats tèxtils Fibracolor va decidir la setmana passada el tancament de la fàbrica en un termini de mig any a causa de les dificultats per posar en marxa un pla de viabilitat realista i de les pèrdues registrades en els últims exercicis.
Anar al contingut