Mumbrú, un dels millors jugadors del Bilbao la passada temporada. (Foto: EFE)
Mumbrú, un dels millors jugadors del Bilbao la passada temporada. (Foto: EFE)
Bàsquet

El Tribunal Administratiu de l'Esport obliga l'ACB a readmetre el Bilbao Basket a la Lliga Endesa

El Tribunal Administratiu de l'Esport ha donat la raó al Bilbao Basket després que l'Associació de Clubs de Bàsquet decidís no inscriure l'equip bilbaí per la pròxima edició de la Lliga Endesa. El TAD ha decretat la suspensió cautelar d'aquesta decisió i el retorn de l'equip bilbaí a la màxima competició del bàsquet espanyol

Actualitzat

El Tribunal Administratiu de l'Esport ha donat la raó al Bilbao Basket després que l'Associació de Clubs de Bàsquet decidís no inscriure l'equip bilbaí per la pròxima edició de la Lliga Endesa. El TAD ha decretat la suspensió cautelar d'aquesta decisió i el retorn de l'equip bilbaí a la màxima competició del bàsquet espanyol. La temporada passada l'equip va canviar de propietaris amb uns problemes econòmics greus que van comportar impagament de nòmines als seus jugadors i treballadors.

L'ACB ha fet públic un comunicat en què, tot i admetre la resolució judicial, anuncia la seva intenció de recórrer aquesta sentència a l'Audiència Nacional. L'Associació de Clubs recorda en la seva nota que el Bilbao Basket no està al dia dels pagaments als seus jugadors i que no ha presentat un pla de viabilitat que els doni garanties de la seva continuïtat. Això pot alterar, en opinió de l'ACB, la igualtat de la competició davant la resta de clubs que han satisfet els requisits de solvència econòmica exigits per l'organització.

 

Anar al contingut