Cartell informatiu de l'arribada del vol de Nigèria
L'avió procedent de Lagos ha aterrat a Barajas passades les 6 del matí
Madrid

El primer vol des de Nigèria aterra a Barajas amb un ensurt

S'activa el protocol de Sanitat perquè dos nens que viatjaven a l'avió tenien febre i es descarta que tinguin el virus d'Ebola

RedaccióActualitzat

Arriba a l'aeroport de Barajas el primer avió provinent de Nigèria des que aquest país africà ha decretat l'estat d'emergència nacional i l'OMS l'alerta sanitària internacional pel brot d'Ebola. A l'aparell hi viatjaven 140 persones.

El protocol de sanitat s'ha activat quan s'ha sabut que dos nens que viatjaven a l'aparell presentaven un quadre de febre. L'avió ha estat traslladat a una zona aïllada de l'aeroport, on un equip de Sanitat Exterior ha pres la temperatura als nens, els ha revisat i ha descartat que estiguessin infectats pel virus d'Ebola.

També s'han comprovat les declaracions que tots els passatgers han hagut de fer abans de sortir de Nigèria en el sentit que no tenien cap símptoma sospitós i el pilot ha confirmat que tot estava en ordre.

A l'aeroport de Madrid Barajas arriben 4 vols setmanals procedents de Lagos, la capital econòmica de Nigèria. Es tracta de l'únic país dels quatre on s'ha detectat la presència del virus que té connexió aèria directa amb Espanya.

Anar al contingut