Thomas Vermaelen amb la samarreta blaugrana (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Thomas Vermaelen amb la samarreta blaugrana (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Barça

Thomas Vermaelen supera la revisió mèdica i fitxarà pel Barça per a les pròximes 5 temporades

El F. C. Barcelona i l'Arsenal han arribat a un acord per al traspàs del jugador belga Thomas Vermaelen, que firmarà contracte amb l'equip blaugrana per a les pròximes cinc temporades. El defensa ha arribat aquest dissabte al migdia a Barcelona per passar una exhaustiva revisió mèdica davant el seu historial de lesions (456 dies de baixa en les últimes quatre temporades).

Actualitzat

El F. C. Barcelona i l'Arsenal han arribat a un acord per al traspàs del jugador belga Thomas Vermaelen, que firmarà contracte amb l'equip blaugrana per a les pròximes cinc temporades. El Barça pagarà al club anglès 15 milions d'euros que podrien ser 19 si l'equip guanya 2 Lligues de Campions durant aquest període.

El defensa ha arribat aquest dissabte al migdia a Barcelona per passar una exhaustiva revisió mèdica davant el seu historial de lesions (456 dies de baixa en les últimes quatre temporades). Una vegada superat, el següent pas és fer-se la foto amb l'escut situat davant les oficines del club. Diumenge al migdia Vermaelen signarà el seu contracte a la Llotja del Camp Nou i tot seguit tindrà lloc l'habitual sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou. Després Vermaelen atendrà els mitjans de comunicació en roda de premsa. Dilluns el central s'incorporarà als entrenaments del primer equip.

D'una altra banda, els jugadors del Barça que no han viatjat a Finlàndia s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva, a excepció del migcampista Ibrahim Afellay, amb permís del club per negociar el seu fitxatge per l'Olympiacos. L'extrem ha viatjat a Atenes per tancar l'acord amb el club grec.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut