Ángel David Rodríguez, protagonista d'una història increïble. (Foto: www.foroatletismo.com)
Ángel David Rodríguez, protagonista d'una història increïble. (Foto: www.foroatletismo.com)
Atletisme

La increïble badada d'Ángel David Rodríguez, recordman d'Espanya dels 100 metres

Àngel David Rodríguez ha perdut el vol que l'havia de portar a Zuric per disputar el campionat d'Europa d'Atletisme per una badada. Ja a l'aeroport, es pensava que s'havia deixat a casa la cartera i el passaport i ha tornat a buscar-los. La seva documentació, però, estava dins el seu equipatge.

Actualitzat

Ángel David Rodríguez, l'atleta espanyol més ràpid de la història (10.14 en els 100 metres) ha arribat vuit hores més tard que la resta de la delegació espanyola a Zuric, escenari a partir de dimarts del Campionat d'Europa. El motiu, que l'atleta, quan ha arribat a l'aeroport, no recordava haver agafat el passaport i la cartera.

Rodríguez s'ha adonat del seu oblit a l'aeroport per prendre el vol de les 8.30 del matí. Quan ha tornat a casa per recollir la seva documentació, ha descobert que s'havia deixat dintre del seu domicili les claus. "A les 7.30 del matí he hagut de trucar un manyà que m'ha cobrat 170 euros, i que a sobre m'ha dit que si l'arribo a trucar mitja hora més tard m'hauria sortit molt més barat", ha explicat el plusmarquista espanyol de l'hectòmetre.

Quan el manyà finalment li ha obert la porta, Rodríguez ha recordat que la cartera i el passaport no estaven allà, sinó dintre del seu equipatge. El que s'havia endut a l'aeroport per agafar un vol que ha perdut. El velocista madrileny ha hagut de pagar de la seva butxaca un nou bitllet d'avió per desplaçar-se a Zuric.

Anar al contingut