Imatge del sacerdot Miguel Pajares amb George Combey, que també ha mort per la malaltia. (Foto: EFE)
Imatge del sacerdot Miguel Pajares amb George Combey, que també ha mort per la malaltia. (Foto: EFE)
Madrid

Mor d'Ebola el religiós George Combey, company de Miguel Pajares a Libèria

L'orde hospitalari de Sant Joan de Déu està coordinant l'enviament d'un equip per obrir "com més aviat millor" el centre hospitalari a Monròvia

RedaccióActualitzat

El religiós de l'orde de Sant Joan de Déu George Combey, company del sacerdot espanyol Miguel Pajares a l'Hospital Saint Joseph de Monròvia, ha mort aquest diumenge a la nit a causa del virus de l'Ebola a l'Hospital ELWA, on havia estat traslladat. Aquest dissabte ja va morir una altra companya de Pajares a l'hospital, la monja Chantal Pascaline, de nacionalitat congolesa.

L'ONG Juan Ciudad, pertanyent a l'orde hospitalari de Sant Joan de Déu, està coordinant l'enviament d'un equip format per sacerdots i professionals sanitaris perquè arribi "com més aviat millor" al centre hospitalari de la capital de Libèria per tal de reobrir-lo. Tanmateix, encara no hi ha data per a aquesta reobertura, perquè es vol fer "amb el rigor que requereix i les mesures de seguretat oportunes per al personal que s'hi desplaçarà".

Pel que fa a l'estat de salut dels religiosos espanyols Miguel Pajares i Juliana Bohi, l'orde diu que segueixen "sense canvis" i recorda que els pacients no volen que es facin públics els detalls sobre la seva salut.

Anar al contingut