Liónia Xilovski, de 3 anys, segueix perfectament el ritme d'"Orfeu als inferns".
Liónia Xilovski, de 3 anys, segueix perfectament el ritme d'"Orfeu als inferns".
Rússia

El nou nen prodigi de la bateria: amb tres anys, Liónia Xilovski acompanya una orquestra simfònica

Liónia Xilovski segueix perfectament el ritme d'"Orfeu als inferns" i després ho remata amb un solo. L'actuació frega els 2 milions de visites a YouTube

RedaccióActualitzat

Liónia Xilovski té només tres anys, però ja acompanya amb la bateria l'Orquestra Simfònica de Novossibirsk mentre aquesta interpreta "Orfeu als inferns", de Jacques Offenbach. El seu talent va meravellar el públic que ho va viure en directe i també molts d'altres que ho han vist al YouTube, on l'actuació frega els 2 milions de visites.

A la seva curta edat, Liónia segueix perfectament el ritme de l'orquestra, cosa que va deixar bocabadats els presents. Els obstacles no l'aturen; el nen continua tocant després que li caigui a terra una de les baquetes, que un acompanyant del petit intèrpret li torna perquè pugui continuar tocant.

La cirereta la posa al final de l'actuació, quan l'orquestra arriba al final de la partitiura i Liónia continua tocant i ofereix al públic un solo de bateria de més d'un minut que encara deixa més atònits els assistents al concert.

Anar al contingut