Sitges

Cinc ferits a Sitges en caure del balcó d'un tercer pis mentre es feien una foto

Els fets han passat cap a les cinc de la tarda en un edifici d'habitatges situat al carrer del Garraf, quan quatre homes i una dona d'entre 44 i 49 anys es disposaven a fer-se una autofoto al balcó de l'immoble

RedaccióActualitzat

Cinc persones han resultat ferides aquest dijous, una de les quals es troba en estat crític i dues altres molt greus, després de caure del balcó d'un tercer pis a Sitges, en cedir la barana mentre es feien una "selfie".

Els fets han passat cap a les cinc de la tarda en un edifici d'habitatges situat al carrer del Garraf, quan el grup, quatre homes i una dona d'entre 44 i 49 anys, es disposava a fer-se una autofoto al balcó de l'immoble. S'han recolzat a la barana del balcó, però ha cedit a causa del pes i les cinc persones han caigut al buit des del tercer pis, la qual cosa els ha provocat diversos politraumatismes.

El ferit més greu és la dona, que ha estat traslladada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge, on encara es tem per la seva vida. D'altra banda, dos homes han quedat ferits molt greus i han estat evacuats a l'Hospital de Sant Pau i al Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Les altres dues víctimes, amb ferides de caràcter menys greu, han ingressat a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, a Vilafranca, i al de Sant Camil.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut