La família va viure a Bossòst fins l'any 2006, quan es va traslladar a Granada. (Foto: ACN)
La família va viure a Bossòst fins l'any 2006, quan es va traslladar a Granada. (Foto: ACN)
Bossòst

Dinou anys de presó per abusar sexualment de les seves filles a canvi de deixar-les sortir amb les amigues

Un veí de Bossòst va violar les seves dues filles menors d'edat a canvi de deixar-les sortir amb les amigues. L'home al·lega falta de desig sexual de la seva dona

RedaccióActualitzat

El Tribunal Suprem ha condemnat a 19 anys i 10 mesos de presó un exveí de Bossòst, a la Vall d'Aran, per haver abusat sexualment de les seves dues filles menors d'edat, segons el diari "Segre". L'home les va violar a canvi de deixar-les sortir amb les amigues.

Els fets van començar el 2001, quan sembla que l'home va començar a abusar de la filla gran, que tenia 11 anys, al·legant la falta de desig sexual de la seva dona. Li prometia, a canvi, el permís per sortir amb les amigues o fins i tot una moto.

Als 13 anys la va violar. Quan va fer 17 anys, la filla es va negar a mantenir més relacions sexuals amb el seu pare. El 2006 la família es va traslladar a Granada, i allà l'home va començar a abusar de l'altra filla, que llavors tenia 11 anys. 

Tot i que l'acusat va recórrer la condemna, el tribunal ha considerat provats els fets. Se l'ha condemnat per dos delictes continuats d'abusos sexuals, pels quals corresponen els 10 i 9 anys de presó, a més de 8 anys de llibertat vigilada, i deu mesos per un delicte de lesions.

Anar al contingut