Molins de Rei

Dos accidents mortals a les carreteres a la B-23 a Molins de Rei i a la N-340 a Roda de Berà

Les víctimes són un motorista a la B-23 i el conductor d'un turisme a la N-340

RedaccióActualitzat

Dos homes han mort a les carreteres catalanes aquest dilluns al matí. El primer ha estat a la N-340, dins el terme municipal de Roda de Berà, al Tarragonès. El difunt conduïa un turisme i ha mort a l'acte en xocar frontalment contra un camió en direcció al Vendrell. Les causes d'aquest accident encara s'estan investigant.

Dels dos conductors, però, el camioner ha resultat il·lès de la col·lisió, que ha tingut lloc al quilòmetre 1.183,5 de la carretera. En l'accident hi han treballat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

El sinistre ha provocat gairebé dos quilòmetres de retencions en els dos sentits a partir del voltant de tres quarts de deu del matí.

La segona tragèdia del matí ha estat un motorista, de 52 anys, que ha mort també després de xocar amb la seva motocicleta contra un tot terreny al quilòmetre 9,5 de la B-23 en sentit Papiol, a l'altura de Molins de Rei, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

En un comunicat, Trànsit també ha dit que els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la incidència a les 05.43 hores, quan per causes que encara no se saben els dos vehicles han xocat. La víctima, un veí de Barcelona, ha mort mentre que el conductor del tot terreny ha quedat il·lès.

Arran de l'accident dos carrils s'han tallat al trànsit durant una estona. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

Anar al contingut