Calella

Calella demandarà l'operador turístic Playa y Fiesta per promoure el turisme de borratxera

L'Ajuntament denunciarà l'operador turístic Playa y Fiesta per l'Springbreak del maig passat

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Calella denunciarà l'operador turístic Playa y Fiesta, organitzador de l'Springbreak. El consistori vol deixar enrere el model del "turisme de borratxera" i per això té ja a punt la documentació per dur als jutjats aquest operador amb l'objectiu que "s'abstingui en el futur de promoure aquest tipus de producte turístic".

La demanda va dirigida en aquest cas contra l'Springbreak, una setmana de festa oferta per Playa y Fiesta per 270 euros. S'hi van apuntar uns 900 joves francesos i va tenir lloc el pont de maig passat.

Tres mesos després, des de l'ajuntament defensen que aquesta setmana de festa ha malmès greument la imatge del poble, que ara vol apostar per consolidar-se com a destinació familiar i esportiva.

"Els empresaris que vulguin viure a costa de l'incivisme no tindran cabuda", ha dit l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que ha afegit que els responsables d'aquest operador turístic "han demanat fer una segona edició de l'Springbreak el 2015, però ja els hem dit que no eren benvinguts".

La demanda preparada sol·licita que es reconegui formalment que el turisme de borratxera causa danys a la imatge de Calella i que cap empresa pugui tornar a operar en el futur amb aquest reclam. També es demana que la sentència es publiqui a sis diaris per contrarestar la imatge negativa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut