Barcelona

Detenen dos homes a Barcelona acusats de retenir l'exparella sentimental d'un d'ells

Els Mossos van localitzar la dona, de nacionalitat romanesa, a l'estació del Nord quan anava a pujar a un autobús en companyia dels dos homes per tornar al seu país

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona dos homes com a presumptes autors d'un delicte de retenció il·legal d'una dona, exparella sentimental d'un d'ells. La policia va actuar alertada per una dona de Palència que va rebre missatges telefònics de la víctima. La noia, de nacionalitat romanesa, alertava que la tenien retinguda a Barcelona i que els seus segrestadors la volien obligar a agafar un autobús per tornar al seu país.

Els Mossos la van localitzar a l'estació del Nord quan anava a pujar a aquest autobús en companyia de la seva exparella i d'un altre home, també de nacionalitat romanesa.

Segons la dona, la tenien retinguda contra la seva voluntat des de feia temps. Assegura que la van portar a Catalunya fa cinc anys amb la promesa de poder treballar en el servei domèstic o la restauració però a l'hora de la veritat la van obligar a robar els turistes.

La investigació continua oberta mentre els dos homes estan en llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut