Barcelona

Barcelona incrementa el nombre de radars fins a final d'agost després de detectar que els conductors corren més a l'estiu

La ciutat tindrà més controls de velocitat als seus carrers des d'ara i fins a final de mes després de detectar que els conductors corren més a l'estiu perquè hi ha poc trànsit

RedaccióActualitzat

Barcelona tindrà més controls de velocitat des d'ara i fins a final de mes. La Guàrdia Urbana i el Servei Català de Trànsit han detectat que aquests dies la gent corre més perquè hi ha poc trànsit i han començat una campanya especial per evitar-ho. En els pròxims deu dies s'incrementarà el nombre de radars mòbils i portàtils les 24 hores del dia als carrers de la ciutat, sobretot en aquells on com a molt es pot anar a 30 quilòmetres per hora.

L'objectiu de la campanya és reduir les infraccions relacionades amb l'excés de velocitat i l'efecte directe que té aquest fenomen en els accidents, així com per evitar ferits i víctimes mortals, ja que quan les col·lisions es produeixen a gran velocitat les lesions són més greus.

Des de començament d'any, a Barcelona hi ha hagut 95.526 denúncies per excés de velocitat, un 11,65% menys que en el mateix període del 2013. L'any passat, l'excés de velocitat va ser la tercera causa directa d'accidents a la ciutat, al darrere del consum d'alcohol i el mal estat dels carrers.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut