L'actriu nord-americana Sigourney Weaver
L'actriu nord-americana Sigourney Weaver
Madrid

Sigourney Weaver s'afegeix al repartiment de "Un monstruo viene a verme", la pròxima pel·lícula de Bayona

El director de "Lo imposible" i "El orfanato" ha mostrat a la xarxa la seva satisfacció per comptar amb l'actriu d'"Alien" a més de noms com Liam Neeson i Felicity Jones

RedaccióActualitzat

L'actriu nord-americana Sigourney Weaver s'afegeix al repartiment de la pròxima pel·lícula de Juan Antonio Bayona, "Un monstruo viene a verme", segons ha anunciat el director barceloní al seu compte de Twitter.

El director de "Lo imposible" i "El orfanato" també ha mostrat a la xarxa la seva satisfacció per comptar amb l'actriu d'"Alien" al seu film a més de noms com Liam Neeson i Felicity Jones. "Estic impacient per començar a treballar amb ella ja", ha afegit.

La pel·lícula, basada en una novel·la de Patrick Ness, que també firma el guió, explica la història d'un nen que per evadir-se de la malaltia de la seva mare i dels abusos dels companys d'escola, es refugia en un món de fantasia.

La britànica Felicity Jones dóna vida a la mare del nen. Liam Neeson és el monstre i Sigourney Weaver l'àvia del nen, segons informa "The Hollywood Reporter".

L'estrena de "Un monstruo viene a verme" està prevista per al 2016.

Anar al contingut