Estats Units

Uns 50 detinguts i nous enfrontaments en una altra nit de protestes a Ferguson

Tot i els aldarulls, ha estat la nit més tranquil·la des de la mort, ara fa onze dies, de Michael Brown

RedaccióActualitzat

Aquesta nit ha estat una mica més tranquil·la a Ferguson, la ciutat dels Estats Units on ara fa onze dies un jove negre va morir a mans de la policia, però tot i això hi ha hagut incidents. Les manifestacions per reclamar justícia per l'assassinat de Michael Brown han començat amb tranquil·litat, amb la presència de moltes famílies que han tornat a casa abans que es fes fosc.

Ara bé, un cop entrada la nit, s'han repetit els incidents. Grups de manifestants han llançat ampolles contra la policia i hi ha hagut una cinquantena de detencions.

Avui, a la mort de Brown a mans de la policia s'hi ha d'afegir la d'un altre jove negre abatut per les forces de seguretat després que ha intentat robar en una botiga armat amb un ganivet.

El fiscal general dels Estats Units, Eric Holder, que aquest dimecres es desplaçarà fins a Ferguson, s'ha compromès a dur a terme una investigació completa, justa i independent sobre la mort de Brown, alhora que ha fet una crida a la calma i la reconciliació per poder recuperar la normalitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut