Núvols, menys pluja i més ullades de sol

El temps millorarà una mica, però només una mica. Encara ens acompanyaran els núvols i els ruixats. El sol, a poc a poc, apareixerà per l'oest del país. Les temperatures es mantindran estancades. Per al temps d'estiu, caldrà esperar uns dies més.

Actualitzat

La major part de la inestabilitat ja haurà marxat, i no es repetiran les pluges tan intenses i generalitzades de dimecres. Tot i així, el temps no farà net i els núvols encara predominaran a gran part del país. Si voleu saber si s'ha acabat l'estiu o si arribarà una altra calorada, mireu el videoblog d'aquesta setmana.

Un dia més, els núvols seran els grans dominadors del dia. Però els símptomes de feblesa dels núvols donaran peu a clarianes per Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre. Els ruixats a l'interior de Barcelona i de Girona de la matinada i matí han deixat fins a 27 mm a Manlleu i 22 a sant Gregori. A la tarda, els núvols persistiran sobre Catalunya amb pluges al nord del país. A partir del vespre, alguna tempesta podrà treure el nas al litoral sud i central del país.

Temperatures estancades, tant mínimes com màximes. Les temperatures habituals d'aquesta època es resistiran a arribar. Les màximes més altes del dia no arribaran als 30 ºC. Aquí teniu un mapa de temperatures màximes d'avui fins a les dues comparada amb les de fa tot just un any. La diferència en alguns punts superen els 10 graus.

I la resta de la setmana...

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut