Barça

La sanció de la FIFA obliga la direcció esportiva del Barça a avançar la planificació de la plantilla

Tot i que tenia alguna esperança de veure reduïda la sanció, el Barça ja fa dies que treballa des de la direcció esportiva, en previsió que pogués estar un any sense fitxar. Això ha incrementat les despeses d'aquest estiu. I compte perquè, un cop ratificada la sanció, hi ha 12 dies per endavant en què es pot concretar alguna incorporació més.

Actualitzat

Tot i que tenia alguna esperança de veure reduïda la sanció de la FIFA, el Barça ja fa dies que treballa des de la direcció esportiva, en previsió que pogués estar un any sense fitxar. Això ha incrementat les despeses d'aquest estiu. I compte perquè, un cop ratificada la sanció, hi ha 12 dies per endavant en què es pot concretar alguna incorporació més.

La setmana que ve es tanca el mercat de fitxatges d'aquest estiu i el Barça treballa per avançar el màxim la planificació de la plantilla pel que fa a fitxatges ja amb vista la temporada que ve, tenint en compte que després no podrà tornar a incorporar cap jugador fins al gener del 2016.

Un clar exemple és Douglas del Sao Paulo. El Barça vol fitxar aquest lateral dret com a aposta de futur per tenir un substitut de Dani Alves quan aquest marxi. Té contracte fins al juny del 2015. Douglas jugaria cedit aquesta temporada al Sao Paulo i després vindria al club blaugrana.

La posició de lateral dret és la prioritat. Per contra, el lateral esquerre el Barça el considera ben cobert amb Jordi Alba i Adriano, a més, del jove del planter Grimaldo.

Per a la resta de posicions s'estarà alerta també. De fet, aquest estiu, el Barça ja ha fet més fitxatges del que és habitual, preveient la sanció de la FIFA. A banda de repescar Rafinha d'una cessió i pujar Masip al primer equip, de moment ha fet 6 fitxatges i s'ha gastat 158 milions d'euros.

Tenint en compte la sanció, s'han fitxat dos centrals, Mathieu i Vermaelen, i no només un. Al davant, per a la temporada que ve, ha de tornar Gerard Deulofeu després de la cessió al Sevilla.

A més, al planter, hi ha jugadors de garanties que poden pujar al primer equip en cas de necessitat i en qualsevol moment. Munir ha estat el màxim golejador de la pretemporada. Samper ha deixat assistències de gol magnífiques i Sandro va marcar al Gamper. Juntament amb Grimaldo i Edgar Ié són fubolistes del filial en qui els tècnics veuen una gran projecció de futur.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut