Bàsquet

Espanya derrota Croàcia (82-64) davant uns 12.000 espectadors a l'Olímpic de Badalona

Uns 12 mil aficionats han presenciat al Palau Olímpic de Badalona la victòria d'Espanya sobre Croàcia per 82-64. Els d'Orenga han suat per guanyar el seu sisè partit de preparació per al Mundial i han necessitat un parcial de 15-0 al final del tercer quart per capgirar el marcador que afavoria els balcànics. Pau Gasol (18 punts i 7 rebots) i Serge Ibaka (13 punts i 11 rebots) han brillat més que la resta.

Actualitzat

Uns 12 mil aficionats han presenciat, al Palau Olímpic de Badalona, la victòria d'Espanya sobre Croàcia per 82-64. Els d'Orenga han suat per guanyar el seu sisè partit de preparació per al Mundial i han necessitat un parcial de 15-0 al final del tercer quart per capgirar el marcador, que afavoria els balcànics. Pau Gasol (18 punts i 7 rebots) i Serge Ibaka (13 punts i 11 rebots) han brillat més que la resta.

La selecció espanyola disputarà aquest dijous contra Ucraïna, que ha superat Mèxic per 73-55, la final del Torneig Ciutat de Badalona.