Barcelona

Guanyem Barcelona supera les 30.000 firmes que es va proposar i es presentarà a les eleccions municipals

La plataforma ciutadana que té Ada Colau com una de les cares més visibles ha superat el nombre de firmes que es va proposar aconseguir per validar el projecte

RedaccióActualitzat

La plataforma ciutadana Guanyem Barcelona presentarà candidatura a les pròximes eleccions municipals. La plataforma, que té Ada Colau com una de les cares més visibles, ha superat les 30.000 firmes que es va marcar per validar el projecte i així començar el camí cap a les municipals de l'any que ve. El suport s'ha aconseguit un mes abans del termini fixat, el 15 de setembre.

La voluntat de la plataforma, que vol liderar una alternativa d'esquerres, és guanyar les pròximes eleccions a l'Ajuntament de Barcelona per recuperar la ciutat i posar les institucions públiques al servei de la ciutadania, segons ha declarat el portaveu Jaume Asens. A partir d'ara, doncs, Guanyem Barcelona començarà a parlar amb altres formacions polítiques sobre possibles acords i ampliarà les seves reunions amb sectors com el sanitari, el de l'educació o el de la cultura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut