Barcelona

Veïns de la Barceloneta surten al carrer contra el turisme "low cost"

Al voltant de 500 persones s'han manifestat aquest dijous a la nit, tips de les mostres d'incivisme i del turisme de borratxera que estan patint aquest estiu

RedaccióActualitzat

Al voltant de 500 persones s'han manifestat aquest dijous a la nit a la Barceloneta. Els veïns del barri protestaven contra el turisme "low cost" que envaeix la zona i ha portat diverses mostres d'incivisme. La mobilització, que ha començat a la plaça de la Font, davant del mercat de la Barceloneta, ha transcorregut pels carrers del barri, on els veïns han posat de manifest amb pancartes i xiulets el seu rebuig a la saturació d'apartaments turístics.

"Volem un barri per als veïns i no un turisme de 'low cost'", ha explicat el portaveu dels veïns, Oriol Casavella. Arran de la manifestació, la regidora de Ciutat Vella ha avançat la cita prevista per al setembre i l'Ajuntament es reunirà amb els veïns aquest divendres.

Els veïns del barri, tips de les mostres d'incivisme i del turisme de borratxera que estan patint aquest estiu, han decidit fer ells mateixos un cens de tots els pisos turístics, perquè és on creuen que rau el problema. Molts són pisos il·legals que es lloguen al barri per a la temporada de vacances. La patronal del sector també creu que més regulació en aquest àmbit ajudaria a posar ordre.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut