Francisco Javier León de la Riva, alcalde de Valladolid.
Francisco Javier León de la Riva, alcalde de Valladolid.
Valladolid

L'alcalde de Valladolid diu que tem pujar en ascensor amb una noia perquè podria fingir una violació

Ho ha explicat en una entrevista a Onda Cero, en resposta a una pregunta sobre un cas de violació de fa unes setmanes en un parc de la ciutat

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Valladolid, Francisco Javier León de la Riva, del PP, ha tornat a tenir una sortida de to de caràcter masclista. Ara diu que li fa por entrar en un ascensor sol amb una dona perquè tem que pugui fingir una violació.

Ho ha explicat en una entrevista a Onda Cero, en resposta a una pregunta sobre un cas de violació de fa unes setmanes en un parc de la ciutat:

"A mi em dona cert rebuig depèn d'amb qui entrar. Perquè hi ha vegades que el fenomen pot ser al revès. Tu pensa que entres en un ascensor i hi ha una noia amb ganes de buscar raons i s'arrenca els sostenidors o la faldilla i surt donant crits de què l'has intentat agredir. Per tant ull amb el tema!."

Associacions feministes i partits polítics han demanat al PP que prengui mesures. L'any 2010 en una entrevista a la mateixa emissora, l'alcalde popular va dir que quan veia la cara i els "morros" de Leire Pajin, aleshores ministra de Sanitat, sempre pensava el mateix, però que preferia no dir-ho en directe.

Anar al contingut