El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.
El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro.
Madrid

El PP demana que Montoro expliqui al Congrés els avanços en la lluita contra el frau fiscal

El PSOE demana la compareixença urgent de Montoro, però per explicar si l'expresident Jordi Pujol o algun membre de la seva família es van beneficiar de la regularització fiscal

RedaccióActualitzat

El Partit Popular ha demanat que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, expliqui al Congrés els avanços del seu departament en la lluita contra el frau fiscal. Els populars volen que Cristóbal Montoro tregui pit en relació amb la lluita contra el frau fiscal que està duent a terme l'Agència Tributària. Per això han demanat la compareixença del ministre a la comissió d'Hisenda del Congrés.

Aquesta sol·licitud, però, es fa pocs dies després que el PSOE també demanés la compareixença urgent de Montoro, però per explicar si l'expresident Jordi Pujol o algun membre de la seva família es van beneficiar de la regularització fiscal. I en cas afirmatiu, els socialistes també volen saber la quantitat i si Hisenda ha obert alguna investigació per determinar l'origen dels diners.

De moment no està clar si Cristóbal Montoro anirà al Congrés dels Diputats aquest mateix mes d'agost com vol el PSOE, una petició que es debatrà la setmana que ve a la reunió de la Diputació Permanent, o si, per contra, compareixerà un cop s'enceti el pròxim període de sessions.

 

Anar al contingut