Paul Gascoigne, ingressat per un altre episodi de borratxera. (Foto: Daily Mail)
Paul Gascoigne, ingressat per un altre episodi de borratxera. (Foto: Daily Mail)
Futbol

L'exjugador anglès Paul Gascoigne, ingressat a l'hospital per un altre episodi de borratxera

L'exfutbolista Paul Gascoigne va ser traslladat un altre cop a l'hospital després que el trobessin davant de casa, en unes condicions lamentables i visiblement molt deteriorat, per una altra borratxera. Els veïns van avisar els agents de policia, que es van presentar acompanyats dels serveis sanitaris per endur-se Gascoigne a l'hospital.

Actualitzat

L'exfutbolista Paul Gascoigne va ser traslladat un altre cop a l'hospital després que el trobessin davant de casa, en unes condicions lamentables i visiblement molt deteriorat, per una altra borratxera. Els veïns van avisar als agents de policia que es van presentar acompanyats dels serveis sanitaris, per endur-se a Gascoigne a l'hospital.

Gascoigne, segons informen els mitjans anglesos, serà desallotjat de la casa on residia els pròxims dies; ja que els veïns s'haurien queixat de manera reiterada del soroll i de les festes.

Un dels millors jugadors d'Anglaterra veu ara els seus 47 anys com el futbol el pot tornar a donar una nova oportunitat. Harry Redknapp, entrenador del Queens Park Rangers de la Premier League anglesa, vol ajudar el seu amic i vol que sigui entrenador de l'escola de futbol del club anglès. "És un gran home i és trist veure'l d'aquesta manera", va assegurar el tècnic del QPR.

"El vaig veure fa unes setmanes i li vaig dir que el recolliria als matins per ajudar-me en els entrenaments i estar amb els jugadors", explica Redknapp, que després d'aquest últim incident continua tenint les portes obertes, i espera que Gascoigne accepti la invitació.

Anar al contingut