Jessica Vall ha guanyat la medalla de bronze en la final dels 200 braça. (Foto: EFE)
Natació

Jessica Vall es penja el bronze en la final dels 200 metres braça i Marina Garcia acaba cinquena

La barcelonina Jessica Vall ha guanyat la medalla de bronze en la final dels 200 metres braça de l'Europeu de Berlín. La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha anat de menys a més i ha acabat estat amb un temps de 2.24.08. L'or ha estat per a la danesa Rikke Moeller Pedersen i la plata se l'ha emportat la britànica Molly Renshaw, mentre que l'altra catalana en aquesta final, Marina Garcia, ha acabat cinquena.

Actualitzat

La barcelonina Jessica Vall ha guanyat la medalla de bronze en la final dels 200 metres braça de l'Europeu de Berlín. La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha anat de menys a més i ha estat tercera amb un temps de 2.24.08. L'or ha estat per a la danesa Rikke Moeller Pedersen, que s'ha imposat amb autoritat després de batre el seu propi rècord dels campionats i la plata se l'ha emportat la britànica Molly Renshaw.

L'altra nedadora catalana en aquesta final, Marina Garcia, del Club Esportiu Mediterrani, ha fet una cursa de més a menys i finalment ha acabat cinquena.

En la jornada matinal, Mireia Belmonte s'ha classificat per a la final dels 1.500 metres amb el millor temps i aquest dissabte té una nova oportunitat per sumar la seva quarta medalla a Berlín.

Adam Peaty, rècord del món dels 50 braça

El britànic Adam Peaty ha batut, amb una marca de 26.62 segons, el rècord del món dels 50 braça. Peaty ha rebaixat el l'anterior marca que tenia, des del Mundial de Roma del 2009, el sud-africà Cameron Van der Burgh, amb un crono de 26.67. El britànic, que ja ha guanyat dos ors en aquests campionats, ha fet aquesta gesta en les semifinals de la prova, la final es disputarà aquest dissabte a dos quarts de sis.