Futbol

Sergio Juste és el nou capità del Barça B i Eusebio assumeix que comptarà molt poc amb Munir

Aquest divendres abans d'inciar-se la primera sessió d'entrenament matinal, el Barça B ha escollit els nous capitans de cara a la pròxima temporada. Després de les sortides d'Ilie, Carles Planas, Sergi Gómez i Jordi Masip, l'últim, al primer equip; l'equip d'Eusebio no tenia capitans. La votació de tota la plantilla, ha decidit que el nou capità serà el lateral dret Sergio Juste.

Actualitzat

Aquest divendres abans d'inciar-se la primera sessió d'entrenament matinal el Barça B han escollit els nous capitans de cara a la pròxima temporada. Després de les sortides d'Ilie, Carles Planas, Sergi Gómez i Jordi Masip, l'últim al primer equip; l'equip d'Eusebio no tenia capitans. La votació de tota la plantilla ha decidit que el nou capità serà el lateral dret Sergio Juste. Juste no estarà sol a la capitania. Els vots de la plantilla han determinat que la resta de capitans siguin Patric, Sergi Samper, Dongou i Ortolá.

Juste va arribar al Barça B l'estiu del 2012 procedent del Nàstic de Tarragona. La trajectòria amb el filial ha estat molt minsa, ja que Juste va patir dues greus lesions de genoll, i va estar fora dels terrenys de joc durant molt mesos, i no va debutar fins la temporada passada en l'últim partit de lliga davant l'Alcorcón.

Eusebio assumeix que no comptarà amb Munir

El tècnic del Barça B, Eusebio Sacristán, ha admès aquest divendres en roda de premsa que serà "molt difícil" que el filial blaugrana pugui comptar durant la temporada amb el davanter Munir El Haddadi, un dels joves talents en qui més ha confiat Luis Enrique Martínez en la pretemporada.

Davant la possibilitat que el primer equip necessiti recórrer a algun jugador del filial durant el curs, l'entrenador del filial blaugrana assumeix que hauran de gestionar l'esmentada situació de la millor manera possible. "D'una banda ens fa estar molt contents (que Munir jugui en el primer equip), i d'una altra banda ens fa pensar que si tot segueix així, haurem de tenir clar que serà molt difícil poder comptar amb ell", ha afirmat Eusebio preguntat en la roda de premsa prèvia a l'estrena de Lliga a Pamplona davant l'Osasuna.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut