Barcelona

Acaba sense acord la reunió entre els veïns de la Barceloneta i l'Ajuntament

Els veïns del barri han acabat plantant la regidora de Ciutat Vella després d'una hora i mitja de reunió en considerar "insuficients" les mesures proposades pel consistori

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Barcelona i els veïns de la Barceloneta no han arribat a cap acord en la reunió tinguda aquest divendres al vespre per acabar amb l'incivisme i regular els apartaments il·legals que hi ha al barri. Les mobilitzacions veïnals dels darrers dies han forçat el consistori a reunir-se amb els veïns, però les posicions es troben massa allunyades.

En la trobada, que ha durat al voltant d'una hora i mitja, tant els veïns com la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, han exposat les mesures que proposen per acabar amb l'incivisme al barri. Els veïns, però, han considerat "insuficients" les respostes de la regidora a les seves demandes, fins al punt que han acabat plantant Homs i sortint de la sala.

Després de les múltiples interrupcions que hi ha hagut durant la reunió, la regidora ha abandonat el centre cívic del barri entre crits de "dimissió". El president de l'Associació de Veïns de la Barceloneta, Oriol Casabella, ha dit que al barri estan "molt cabrejats" i han demanat la dimissió d'Homs. Els veïns han convocat una nova manifestació aquest dissabte a les sis de la tarda.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut