Barça

Luis Enrique compta amb Neymar i Pedro per enfrontar-se a l'Elx en el debut de Lliga al Camp Nou

Luis Enrique compta amb Neymar i Pedro per al partit de demà al Camp Nou contra l'Elx en l'estrena oficial del Barça. Tot i que el brasiler no s'ha entrenat amb la resta de companys, Pedro sí que s'ha exercitat amb normalitat, un cop recuperat de la gastroenteritis que l'ha tingut apartat del grup tota la setmana. El tècnic blaugrana, que encara no ha donat la convocatòria, ha completat l'entrenament amb Samper, Sandro i Munir, del filial.

Actualitzat

Luis Enrique compta amb Neymar i Pedro per al partit de demà al Camp Nou contra l'Elx en l'estrena oficial del Barça. Tot i que el brasiler no s'ha entrenat amb la resta de companys, Pedro sí que s'ha exercitat amb el grup un cop recuperat a la gastroenteritis que l'ha tingut apartat tota la setmana. El tècnic blaugrana, que encara no ha donat convocatòria, ha comptat amb Samper, Sandro i Munir del filial per completar l'entrenament.

Neymar, amb un esquinç de grup 1 al turmell esquerre, no ha entrenat a les ordes de Luis Enrique, qui si ho ha fet ha estat Pedro, recuperat a la gastroenteritis. Luis Enrique encara no ha fet pública la primera llista de convocats però ha deixat clar a la roda de premsa prèvia al partit que compta amb els dos jugadors per a l'estrena davant l'Elx. "Demà veurem el seu estat exacte i si ens pot ajudar. En el cas de Pedro, s'ha entrenat amb el grup i demà valorarem el seu estat i en quines condicions està, però en principi compto amb tots dos", ha dit el tècnic asturià.

El tècnic blaugrana també ha explicat que té "clara la defensa i l'equip" i considera que "té moltes possibilitats, molts jugadors que poden actuar en diverses ocasions, cosa que em dóna molt marge de maniobra. Ens presentem amb moltíssimes ganes de jugar, de competir, d'estar amb l'afició i de començar a guanyar".

Munir, Sandro i Samper, que no han viatjat amb el Barça B per jugar amb l'Osasuna aquesta tarda, han completat l'entrenament amb el primer equip. De fet, sobre els jugadors del filial, Luis Enrique ha comentat que si entrenen amb ell "tenen la categoria de jugadors del primer equip" i que aquells que estiguin convocats demà, voldrà dir que "poden ser titulars".

Ter Stegen ha fet treball específic, Vermaelen també ho ha fet al marge i Adriano, una part de la sessió amb els companys.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut