Prefectura on s'han reunit les autoritats a Madrid.
Prefectura on s'han reunit les autoritats a Madrid.
Madrid

La Delegació del Govern de Madrid i la Policia es reuneixen per analitzar els estranys raptes d'unes menors

Es tracta d'una nena espanyola d'uns set anys que va ser raptada al districte d'Hortaleza; la menor va ser trobada, aproximadament, una hora i mitja després al districte de San Blas, concretament a la zona de Canillejas

RedaccióActualitzat

El director general de la Policia, Ignacio Cosidó, i la delegada del govern a Madrid, Cristina Cifuentes, s'han reunit amb els màxims responsables de la Prefectura Superior de Policia per analitzar el rapte d'una nena perpetrat aquest divendres en un barri madrileny per un presumpte pederasta.

El rapte va ser a la tarda i es tracta d'una nena d'uns set anys. El fet es va originar al districte d'Hortaleza i la menor va ser trobada, aproximadament, una hora i mitja després al districte de San Blas, concretament a la zona de Canillejas.

Segrestos que podrien estar relacionats

Cifuentes, el cap superior de Policia de Madrid, Alfonso Fernández, i altres comandaments policials volen descobrir si aquest últim rapte ha pogut ser perpetrat pel mateix home, a qui es busca des del 10 d'abril per segrestar una menor de nou anys en el districte de Ciudad Lineal. La nena va ser trobada hores després, sola, al costat del metro de Canillejas.

Precisament la menor segrestada divendres també va ser trobada en aquesta zona, en concret al costat de la confluència del carrer Alcalá amb l'M-40, en un descampat.

L'autor del rapte d'abril és el mateix que dos mesos després, el 17 de juny, va segrestar una nena de sis anys d'origen xinès al mateix districte de Ciudad Lineal, i que també va aparèixer unes quatre hores després, sola i amb símptomes d'haver estat narcotitzada.

Els agents que treballen en l'anomenada "operació Candy" també investiguen si, a més d'aquests dos segrestos a l'abril i al juny, el mateix home va ser l'autor del d'una altra menor, al setembre del 2013.

També estan intentant esbrinar si, en el mateix districte, la mateixa persona va intentar raptar el 10 d'abril del 2014 una altra nena. Ho havia intentat i, com que no ho va aconseguir,  més tard va segrestar la nena de 9 anys.

Anar al contingut