Futbol

El Màlaga s'imposa a l'Athletic en el partit inaugural de la Lliga BBVA amb un gol de l'exblaugrana Luis Alberto

Un solitari gol de l'exblaugrana Luis Alberto ha donat la victòria al Màlaga contra l'Athletic Club en el partit inaugural de la Lliga BBVA disputat a La Rosaleda. En els altres dos partits disputats de la primera jornada, el Sevilla i el València han empatat a un al Sánchez Pizjuán i el Granada s'ha estrenat amb victòria després de remuntar contra el Deportivo (2-1).

Actualitzat

El primer gol de la nova temporada a la Lliga BBVA l'ha fet un exblaugrana, a La Rosaleda. Un penal de Gorka sobre Santa Cruz ha permès a Luis Alberto, des dels onze metres i després del refús del porter basc, anotar el gol de la victòria contra l'Athletic en el partit inaugural del campionat.

El Màlaga ha acabat amb nou jugadors per les expulsions de Duda i Antunes, però salvat per l'àrbitre Mateu Lahoz, que ha anul·lat un gol legal al mateix Gorka en el temps afegit en una jugada molt protestada pels jugadors visitants.

Sevilla, 1 - València, 1

El Sevilla ha cedit un empat al Sánchez Pizjuán contra un València que ha estat capaç d'arrencar un punt tot i jugar en inferioritat numèrica. Els andalusos s'han avançat amb un gol del català Aleix Vidal just abans del descans, però Orbán, en el minut 89, ha fet amb el pit la igualada definitiva quan el seu equip jugava amb deu per l'expulsió de De Paul, que ha estat menys d'un minut sobre el terreny de joc en el seu debut amb el conjunt xe. Gerard Deulofeu, cedit pel Barça, no ha fet el seu debut oficial amb el Sevilla.

Granada, 2 - Deportivo, 1

El Granada ha sumat la primera victòria de la temporada després de remuntar contra el Deportivo. Els gallecs, en el seu retorn a Primera Divisió, s'ha avançat amb un gol de Cavaleiro en el minut 20, però, en la represa, els andalusos han estat capaços de capgirar el resultat advers amb dos gols de dos debutants. En el minut 53, Rochina ha fet l'empat a un i, en el 77, Babin ha donat el triomf al conjunt de Joaquín Caparrós.