Imatge de l'impacte d'un dels míssils israelians.
Imatge de l'impacte d'un dels míssils israelians.
Franja de Gaza

Dos míssils israelians ensorren un bloc d'apartaments a la Franja de Gaza

És un dels múltiples atacs a la Franja en represàlia als atacs de Hamas al territori israelià

RedaccióActualitzat

Una gran explosió ha sacsejat aquest vespre la Franja de Gaza. L'aviació israeliana ha llançat dos míssils contra un bloc d'apartaments de 13 plantes i n'ha provocat l'enfonsament. 17 persones han resultat ferides i, de moment, no es parla de morts.

Segons l'exèrcit israelià, l'edifici, que ha quedat fet runa, allotjava un centre de comandament, però els veïns asseguren que només hi vivien 44 famílies.

Només és un dels múltiples atacs a la Franja en represàlia als atacs de Hamas al territori israelià. Els hospitals de la Franja han registrat la mort d'almenys nou persones.

Un nen palestí de vuit anys ha mort aquest dissabte i tres civils més han resultat ferits en un bombardeig israelià sobre un habitatge al centre de Gaza. Segons Ashrafa a Qedra, portaveu d'emergències a la Franja, Hussein Ahmad ha perdut la vida sota la runa d'una casa on estava, al costat de tres civils més, a la localitat de Deir al-Balah.

En l'atac més cruent, almenys cinc persones, totes elles membres d'una mateixa família, han mort i deu més han resultat ferides en un bombardeig similar contra un edifici del barri d'Al-Zawayda, també a Deir al-Balah.

A més, 40 civils han resultat ferits en bombardejos nocturns sobre un habitatge del barri de Sabra, a Gaza ciutat, tres dels quals estan en estat greu, ha afegit Al-Qedra.

Amb aquestes noves morts, puja a 2.100 el nombre de víctimes mortals palestines en l'actual operació israeliana sobre Gaza, segons xifres oficials.

D'acord amb la mateixa font, més del 75% d'elles són civils, i una quarta part nens, mentre que el nombre de ferits supera els 10.550.

Egipte ha cridat les dues parts a aturar les revenges i contrarevenges i recuperar el diàleg per assolir una treva definitiva.

Anar al contingut