Los Angeles

"Breaking Bad" i "Modern Family" guanyen els Emmys a millors sèries

"Orange is the new black" ha estat la gran perdedora d'una gala que ha recordat el fa poc desaparegut actor Robin Williams

RedaccióActualitzat

Les sèries "Breaking bad" i "Modern family", amb cinc i tres premis respectivament, són les grans triomfadores en la 66 edició dels premis Grammy, que s'han entregat aquesta matinada a Los Angeles. Els premis, que destaquen les millors produccions televisives de l'any als EUA, han tornat a premiar "Breaking bad" per segon any com a millor sèrie dramàtica i "Modern family" com a millor sèrie de comèdia per cinquè any consecutiu.

Bryan Cranston ha guanyat l'Emmy a millor actor protagonista dramàtic per "Breaking bad"; el seu company de repartiment, Aaron Paul, el de millor actor secundari i la seva dona a la sèrie, Anna Gunn, com a millor actriu de repartiment. "Breaking bad", que guanya en la temporada televisiva del seu comiat, també ha estat premiada pel millor guió dramàtic en el capítol "Ozymandias".

Per la seva banda, Julianna Margulies ha guanyat el premi com a millor actriu de drama per "'The Good Wife".

En comèdia, Jim Parsons ha aconseguit el seu Emmy com a millor actor pel seu paper a "The Big Bang theory" mentre Julia Louis-Dreyfus ha guanyat el premi de millor actiu per "Veep", el cinquè Emmy de la seva carrera. Ty Burrel i Allison Janney han guanyat com a millors actor i actriu secundària per "Modern family" i "Mom". "Modern family" ha fet història empatant amb "Frasier" com la comèdia més premiada mai.

"Sherlock: el seu últim vot" ha guanyat tres premis: millor actor principal de minisèrie o telefilm per a Benedict Cumberbatch; millor actor de repartiment de minisèrie o telefilm per a Martin Freeman i millor guió de minisèrie o telefilm per a Steven Moffat. Jessica Lange ha guanyat el premi a millor actriu de minisèrie o telefilm pel seu paper a "American Horror Story: Coven" i Kathy Bates com a millor actriu de repartiment per la mateixa sèrie.

Finalment, "Fargo" s'ha imposat com a millor minisèrie de televisió i millor direcció de minisèrie o telefilm, per a Colin Bucksley. "The normal heart", que tenia nou nominacions, s'ha quedat amb un premi: el de millor telefilm. "Orange is the new black" ha estat la gran perdedora d'una gala que ha recordat el fa poc desaparegut actor Robin Williams.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut