Temps d'estiu amb menys calor i ruixats

Es manté l'ambient d'estiu, sense repetir la calorada de dimarts, en què les temperatures van arribar als 39 ºC a la Ribera d'Ebre. El temps serà assolellat i tornaran els ruixats al Pirineu.

Actualitzat

L'ambient d'estiu ens acompanyarà un dia més, però amb algunes novetats. Per una banda, no farà tanta calor i, per l'altra, cauran ruixats. Les precipitacions arribaran de la mà d'un sistema frontal esquifit que lliscarà només pel Pirineu.

Temps assolellat. A primera hora del matí hi haurà alguns núvols inofensius al nord del país, símptoma d'un increment de la humitat per l'acostament del front. Cap al migdia, creixeran nuvolades sobre el Pirineu, les muntanyes del prelitoral i els Ports. Els ruixats cauran al Pirineu, sobretot al Ripollès i a Osona. Fora d'aquesta zona, els ruixats seran més puntuals i minsos.

Calor menys intensa. L'ambient serà d'un clàssic dia d'estiu, amb calor, però sense repetir els valors tan tòrrids de dimarts, en què es van assolir els 39 ºC a Vinebre, Benissanet i el Masroig. Les màximes més altes es mouran a l'entorn dels 35 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

I els pròxims dies...

L'ambient serà estiuenc, amb temperatures lleugerament superiors a les habituals per aquesta època, però sense arribar a valors extraordinaris. Pel que fa a la resta de setmana, el temps serà força estable, amb un gran domini del sol i alguns ruixats, clàssics d'estiu, al Pirineu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut