El Manchester United ha pagat 75 milions al R. Madrid per Di María. (Foto: @ManUtd)
El Manchester United ha pagat 75 milions al R. Madrid per Di María. (Foto: @ManUtd)
Futbol

El Manchester United fitxa Ángel Di María per 75 milions d'euros, el traspàs més car de la història del futbol britànic

Ángel Di María ja és oficialment nou jugador del Manchester United, que pagarà al Reial Madrid 75 milions d'euros pel traspàs, el més car de la història del futbol britànic. L'internacional argentí s'ha compromès amb els "red devils" per a les pròximes cinc temporades i es converteix en el reforç estrella de l'equip de Louis van Gaal. Di María ha culpat la directiva blanca de la seva sortida del Bernabéu.

Actualitzat

Ángel Di María ja és oficialment nou jugador del Manchester United, que pagarà al Reial Madrid 75 milions d'euros pel traspàs, el més car de la història del futbol britànic. L'internacional argentí, de 26 anys, s'ha compromès amb els "red devils" per a les pròximes cinc temporades i es converteix en el reforç estrella de l'equip de Louis van Gaal, que no ha començat amb bon peu la temporada a la Premier League, després de sumar només un punt en les dues primeres jornades.

"Estic absolutament encantat d'incorporar-me al Manchester United. He disfrutat molt l'etapa a Espanya i hi havia molts clubs interessats per mi, però el United és l'únic pel qual hauria deixat el Reial Madrid", ha apuntat Di María al web dels "diables vermells".

El Reial Madrid, que no ha volgut donar xifres de l'operació, ha fet un comunicat oficial per confirmar l'acord amb el United, ha volgut agrair al jugador la seva professionalitat durant aquests anys i li desitja sort en aquesta nova etapa.

 

Anar al contingut