Anthony Davis ha destacat amb 18 punts, 11 rebots i 4 taps. (Foto: EFE)
Bàsquet

Els Estats Units s'exhibeixen contra Eslovènia en l'últim partit de preparació per al Mundial a Gran Canària (101-71)

La selecció dels Estats Units ha tancat la preparació pel Mundial de bàsquet amb una nova i contundent victòria davant Eslovènia (101-71) en un partit disputat al Gran Canària Arena. El pivot dels Pelicans, Anthony Davis, ha estat el millor amb 18 punts, 11 rebots i 4 taps.

Actualitzat

La selecció dels Estats Units ha tancat la preparació per al Mundial de bàsquet amb una nova i contundent victòria davant Eslovènia (101-71) en un partit disputat al Gran Canària Arena. El conjunt de Mike Kryzewski s'ha imposat sense problemes a la selecció eslovena de Bozidar Maljkovic per 30 punts de diferència.

Els nord-americans han trencat el partit gràcies a un parcial de 20-4 en l'inici del tercer quart que ja ha estat definitiu. El pivot dels Pelicans, Anthony Davis, ha estat el millor amb 18 punts, 11 rebots i 4 taps.

Durant el descans del partit celebrat a Gran Canària s'ha fet un homenatge a dos mites del bàsquet nord-americà: Dominique Wilkins i Clyde Drexler. Aquest dissabte, l'equip de Krzyzewski començarà a defensar el títol aconseguit a Turquia fa 4 anys, a Bilbao, contra Finlàndia.