Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu.
Pedro Sánchez en una imatge d'arxiu.
Barcelona

Pedro Sánchez es reunirà dimecres que ve amb Artur Mas al Palau de la Generalitat

El president i el líder socialista tindran l'ocasió de parlar sobre el procés català després que Sánchez digués que la consulta no es pot celebrar

RedaccióActualitzat
El nou secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es reunirà dimecres que ve amb el president Artur Mas. El cap de l'executiu català rebrà el líder socialista al Palau de la Generalitat en la que serà la seva primera trobada.

En la reunió, Pedro Sánchez i Artur Mas tindran l'ocasió de parlar sobre el procés català, després que el líder del PSOE digués que coincideix amb Rajoy que la consulta no es pot celebrar perquè és il·legal. En la trobada amb Rajoy, el líder socialista va tornar a reiterar que l'"única sortida" és una reforma constitucional en clau federal. "Catalunya i la crisi territorial ho ha convertit en urgent, però existia des de fa temps la necessitat de renovar la nostra arquitectura: reordenar les competències a escala autonòmica, local i estatal, i plantejar un model de convivència territorial adaptat a la societat del segle XXI", va afirmar.

En qualsevol cas, Sánchez ja ha reiterat diverses vegades que espera que la consulta "no es faci", perquè el president de la Generalitat "sempre" ha dit que actuarà "conforme a la legalitat".

Anar al contingut