Luis Enrique davant de la seva primera Champions com a entrenador.
Luis Enrique davant de la seva primera Champions com a entrenador.
Futbol

El sorteig de la Champions d'aquest dijous en directe per TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio

TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio transmetran aquest dijous, en directe, el sorteig de la fase de grups de la Champions League, que es farà a Mònaco a partir de les 17.30.

Actualitzat

TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio transmetran aquest dijous, en directe, el sorteig de la fase de grups de la Champions League, que es farà a Mònaco. TV3 i el canal Esport3 començaran una edició especial del programa "Zona Champions" a les 17.30, en què s'emetrà en directe el sorteig de la fase de grups de la Champions, on hi haurà els 32 millors equips d'Europa.

Entre aquests hi seran presents alguns dels habituals en les últimes temporades, com el F. C. Barcelona, el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid, el Bayern de Munic, el Chelsea, la Juventus, el Benfica, el París Saint-Germain i el Manchester City. A més, hi tornen el Liverpool, la Roma i el Mònaco. Els equips quedaran dividits en vuit grups de quatre equips cada un.

A més, es farà entrega del premi al millor jugador d'Europa de la temporada passada. Un guardó al qual aquest any opten Cristiano Ronaldo, el porter Manuel Neuer i Arjen Robben. L'espai el conduirà Bernat Soler, amb els comentaris de Gerard López, Agustí Alavés i Marc Mayola. A TV3 el programa acabarà a les 19.00 mentre que a l'Esport3 s'allargarà fins a les 20.00 per poder analitzar els diferents grups i especialment els rivals del F. C. Barcelona.

Catalunya Ràdio també emetrà en directe el sorteig

Catalunya Ràdio també informarà del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions a partir de les 17.45. Serà dins del magazín "8 dies a la setmana", que presenta Mireia Mallol. A l'estudi, per comentar tot el que passi, hi haurà Ricard Torquemada, Òscar Fernández, Jordi Borda i Francesc Garriga.

Anar al contingut