Imatges de la nena amb el seu instructor, enregistrades pels seus pares.
Imatges de la nena amb el seu instructor, enregistrades pels seus pares.

Una nena de 9 anys mata accidetalment el seu instructor de tir a Arizona

La menor estava aprenent a disparar una arma del tipus Uzi, quan pel fort retrocés s'ha girat i ha disparat contra el seu instructor

RedaccióActualitzat

La policia de l'estat nord-americà d'Arizona ha obert una investigació després que una nena de 9 anys ha mort accidentalment el seu instructor de tir. Els fets es van produir diumenge passat en un camp de tir, quan l'home estava ensenyant a la nena a disparar un subfusell del tipus Uzi, segons informacions policials.

L'instructor, de 39 anys, va disparar amb l'arma per mostrar-l'hi. Després va posar l'automàtic i l'hi va passar a la menor. Al disparar l'arma, el retrocés va ser tan fort que es va girar i un tret va acabar al cap de l'instructor. L'home va ser traslladat a l'hospital, però els metges no van poder fer res per salvar-li la vida.

Bob Irwin, que dirigeix un camp de tir en una zona pròxima, assegura que l'accident és "extremadament inusual. "Fa que estic en això gairebé 40 anys i mai he sentit que passés una cosa com aquesta."

L'expert en armes Mike Butremovic afirma que l'Uzi, "tot i que és només una 9 mil·límetres, té un fort retrocés. La primera vegada que la utilitzes, no estàs preparat i et tira cap enrere".

La policia ha confiscat el mòbil de la menor i està recollint més proves per aclarir els fets.

Anar al contingut