Venècia

"Birdman", de González Iñárritu, dóna el tret de sortida a la Mostra i convenç els espectadors

Aplaudiments per al film dirigit pel mexicà Alejandro González Iñárritu i protagonitzat per Michael Keaton. El festival tancarà amb el documental "Messi", d'Álex de la Iglesia

RedaccióActualitzat
La nova pel·lícula del mexicà Alejandro González Iñárritu, "Birdman", ha donat el tret de sortida a la 71a edició de la Mostra. Un film que ha convençut els espectadors, que han rigut i han aplaudit l'última obra d'un director que s'ha atrevit per primer cop amb una comèdia, tot i que poc convencional. A la pel·lícula, Michael Keaton és un actor en hores baixes que es va fer famós per la seva interpretació de superheroi, el "Birdman" del títol. Precisament, el director mexicà va valorar, entre d'altres qualitats, que Keaton va fer de Batman en dues pel·lícules.
L'actor de la ficció intenta recuperar la glòria del passat muntant una obra de teatre a Broadway. I per a Michael Keaton, "Birdman", rebuda amb aplaudiments a Venècia, podria ser, realment, una fita en la seva carrera.

Aquest joc de miralls és una de les vint pel·lícules a competició en un festival de Venècia que comptarà com a convidats amb molts noms amb ganxo i prestigi. També hi haurà presència catalana, en forma d'una producció de la companyia Mediapro titulada, simplement, "Messi", i que ha dirigit Álex de la Iglesia. Aquest documental tancarà, fora de competició, onze dies de cinema que han començat amb la tradicional imatge de la catifa vermella, amb els actors i les actrius desfilant i posant davant d'admiradors i fotògrafs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut