Cristiano ha analitzat els últims mesos amb el Madrid i la selecció portuguesa. (Foto Reuters)
Cristiano ha analitzat els últims mesos amb el Madrid i la selecció portuguesa. (Foto Reuters)
Futbol

Cristiano confessa que va arriscar la seva carrera per jugar la final de Lisboa i el Mundial

El davanter del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, va arriscar la seva carrera esportiva en forçar el genoll, afectat per una tendinitis rotular, per tal de jugar la Final de Champions i el Mundial, segons ha confessat en una entrevista al diari portuguès "A Bola".

Actualitzat

El davanter del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, va arriscar la seva carrera esportiva en forçar el genoll, afectat per una tendinitis rotular, per poder jugar la Final de Champions i el Mundial, segons ha confessat en una entrevista al diari portuguès "A Bola".

"Clar que vaig arriscar la carrera, però a la vida res es guanya sense sacrificis i a vegades s'ha d'arriscar". Així de clar i contundent s'ha mostrat el davanter portuguès del Reial Madrid, que ha afirmat per primer cop que va posar en perill la seva carrera com a jugador per poder disputar la final de la Champions i el Mundial del Brasil. També ha dit que si hagués parat durant l'estiu ara ja estaria plenament recuperat.

El capità de la selecció portuguesa ha dit que el mal paper de Portugal en el Mundial ha estat culpa de "tots". I no creu necessària la remodelació en els serveis mèdics que està fent la Federació, ja que els culpables no són només els metges.

"Amb Messi som companys"

Finalment, el davanter ha parlat de la seva rivalitat amb el jugador del Barça Leo Messi, i ha dit que és "normal" que hi hagi rivalitat entre ells. També ha descartat una mala relació fora dels terrenys de joc. "Som companys, som amics de professió. Fora del món del futbol no tenim relació per diversos factors, com passa amb altres jugadors". Ronaldo espera que quan es retirin els dos jugadors podran riure junts de la seva rivalitat.

Anar al contingut