Façana de l'edifici on han trobat els dos morts.
L'home hauria mort la dona a ganivetades i després s'ha suïcidat, penjant-se a la terrassa del domicili familiar.
L'Hospitalet de Llobregat

Un home mata presumptament la seva parella i després se suïcida a l'Hospitalet de Llobregat

Segons les investigacions de la policia, l'home hauria mort la dona a ganivetades i després s'ha suïcidat, penjant-se a la terrassa del domicili familiar

RedaccióActualitzat

Possible nou cas de violència de gènere a Catalunya. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, un home de 49 anys hauria mort una dona, de 45, i després s'hauria suïcidat a l'Hospitalet de Llobregat.

Segons les investigacions de la policia, l'home hauria mort la seva dona a ganivetades i després s'ha suïcidat, penjant-se a la terrassa del domicili familiar, un àtic del carrer Pedraforca de l'Hospitalet. Segons fonts policials, la dona no havia posat cap denúncia per maltractaments.

Una veïna ha explicat que la filla de la parella, de 18 anys, s'ha amagat a l'armari per evitar que el pare també l'agredís.

L'Ajuntament de l'Hospitalet ha convocat els membres del consistori a fer un minut de silenci com a mostra de rebuig.

Dos casos en 48 hores

El de l'Hospitalet és el segon cas de violència masclista d'aquesta setmana a Catalunya. Dimecres, un home va matar presumptament la dona amb qui vivia en un pis del carrer Còrsega de Barcelona i després es va lliurar als Mossos.

Amb la mort d'aquesta dona ja són 40 les víctimes mortals per violència de gènere a l'estat espanyol des de principis d'any.

 

Anar al contingut