Belmonte segueix sumant medalles al seu palmarès.
Natació

Mireia Belmonte culmina la seva participació a la Copa del Món a Doha amb dos ors i una plata

Mireia Belmonte ha culminat la seva participació a la Copa del Món de natació que es disputa a Doha, a Qatar, amb tres medalles més: dues d'or i una plata. La nedadora badalonina s'ha imposat a les finals dels 200 metres braça i als 400 lliures i ha acabat segona als 400 estils, només superada per l'hongaresa Katinka Hosszu

Actualitzat

Mireia Belmonte ha culminat la seva participació a la Copa del Món de natació que es disputa a Doha, a Qatar, amb tres medalles més: dues d'or i una plata. La nedadora badalonina s'ha imposat a les finals dels 200 metres braça i als 400 lliures i ha acabat segona als 400 estils, només superada per l'hongaresa Katinka Hosszu.

En la primera final de la jornada, la dels 400 estils, l'or se l'ha endut l'hongaresa Katinka Hosszu, que a més ha establert un nou rècord del món, amb un temps de 4.20.83. Belmonte ha estat segona a gairebé cinc segons del registre de Hosszu i el podi l'ha completat la nord-americana Caitlin Leverenz.

En aquesta primera prova de la Copa del Món de natació, Belmonte ha nedat dues finals més i en les dues s'ha emportat la victòria, als 200 papallona i els 400 lliures. En la primera jornada la nedadora badalonina ja va guanyar l'or als 800 lliures i va acabar quarta en els 200 estils.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut