Cristiano Ronaldo, escollit millor jugador de l'any a Europa.
Cristiano Ronaldo, escollit millor jugador de l'any a Europa.
Futbol

Cristiano Ronaldo, escollit millor jugador de l'any a Europa

Cristiano Ronaldo ha estat escollit millor jugador de l'any a Europa per darrere de dos jugadors del Bayern de Munic, Arjen Robben i Manuel Neuer. El davanter del Madrid suma un trofeu personal més en la seva carrera esportiva, i en aquest cas és la primera vegada que rep aquest trofeu

Actualitzat

Cristiano Ronaldo ha estat escollit millor jugador de l'any a Europa per darrere de dos jugadors del Bayern de Munic, Arjen Robben i Manuel Neuer. El davanter del Madrid suma un trofeu personal més en la seva carrera esportiva, i en aquest cas és la primera vegada que rep aquest trofeu.

54 periodistes d'arreu d'Europa han escollit el portuguès com el millor jugador. Ronaldo suma un trofeu que havia guanyat anteriorment, Messi, Iniesta i Ribbery. La seva bona temporada golejadora i la consecució de la desena copa del Madrid han estat motius suficients per aquests periodistes d'escollir el noi de Madeira com el millor jugador de l'any a Europa.

Tot i que els pronòstics eren la victòria segura del crac del Reial Madrid, la possibilitat que un porter fos escollit com el millor jugador havia guanyat possibilitats en les últimes hores. Finalment Ronaldo s'ha imposat per davant dels dos jugadors del Bayern, en una llista prèvia de 10 jugadors on hi havia Messi i Suárez, del Barça.

En el futbol femení també s'ha escollit la millor jugadora d'Europa durant la temporada 2013-2014. Ha estat Nadine Kessler, la jugadora alemanya del Wolsburg.

Anar al contingut