Futbol

Douglas aterra a Barcelona, passa la revisió mèdica i es presentarà aquesta mateixa tarda

El F. C. Barcelona presentarà Douglas Pereira aquest divendres a les 19.00. El nou lateral dret per al conjunt de Luis Enrique ha arribat a les 9.30 a l'aeroport del Prat i ja és a la Ciutat Esportiva, on s'ha de sotmetre a la revisió mèdica habitual.

Actualitzat

El F. C. Barcelona presentarà Douglas Pereira aquest divendres a les 19.00. El nou lateral dret per al conjunt de Luis Enrique ha arribat a les 9.30 a l'aeroport del Prat i ja és a la Ciutat Esportiva, on s'ha sotmès amb èxit a la clàssic i protocolària revisió mèdica habitual. El club ha informat que el jugador lluirà la samarreta amb el dorsal número 16.

A les 18.00 està previst que el jugador provinent del Sao Paulo signi el contracte que el lligarà a l'entitat blaugrana durant les cinc pròximes temporades. Després compareixerà en la sala de premsa al costat del vicepresident Jordi Mestre i d'Andoni Zubizarreta. Aquest acte es podrà seguir en directe pel canal Esport3, el seu portal web Esport3.cat i l'aplicació de mòbils i tauletes.

Douglas es posarà ben aviat a les ordres de Luis Enrique, que continua preparant el partit de diumenge al camp del Vila-real.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut