Neymar i Messi poden tornar a dirigir l'atac blaugrana diumenge al Madrigal.
Neymar i Messi poden tornar a dirigir l'atac blaugrana diumenge al Madrigal.
Futbol

Neymar es torna a entrenar amb normalitat, tot i no tenir l'alta, i apunta a Vila-real

La plantilla del Barça s'ha entrenat aquest matí per preparar el partit contra el Vila-real de diumenge a l'espera de l'arribada de Douglas. Entre els participants cal destacar la presència de Neymar, que, tot i no tenir l'alta mèdica, apunta al Madrigal, i dels joves Munir i Sandro del Barça B.

Actualitzat

La plantilla del Barça s'ha entrenat aquest matí per preparar el partit contra el Vila-real de diumenge a l'espera de l'arribada de Douglas. Entre els participants cal destacar la presència de Neymar, que, tot i no tenir l'alta mèdica, apunta al Madrigal, a més de les dels joves Munir i Sandro del Barça B. La gran novetat ha estat la presència de Rafinha, que s'havia perdut la sessió d'ahir per fer treball al gimnàs, i aquest divendres ha entrentat al ritme dels seus companys.

Les úniques absències a l'entrenament, a més de la de Douglas, que ja és a Barcelona i serà presentat aquest divendres a les 7 de la tarda, han estat Vermaelen i Ter Stegen, que segueixen fent treball específic de camp per superar les lesions.

El proper entrenament del Barça serà demà, dissabte, al matí i després hi haurà la corresponent roda de premsa de Luis Enrique prèvia al partit de diumenge.

Anar al contingut