La grua des d'on va caure el jove croat.
La grua des d'on va caure el jove croat.
Lloret de Mar

La mort del noi que va caure d'una grua a Lloret, un misteri per a la policia

Els Mossos no saben què feia el noi a dins de l'obra, com hi va entrar i per què va pujar a dalt de la grua

RedaccióActualitzat

La mort del noi qui van trobar mort al peu d'una grua, la tarda d'aquest dijous a Lloret de Mar, continua sent un misteri. Els Mossos d'Esquadra encara no han aconseguit resoldre els dubtes que planteja la defunció del jove, un croat de 17 anys.

La primera pregunta a respondre és què feia el noi a dins de l'obra. El difunt s'allotjava a un hotel del centre de Lloret amb familiars i amics, a qui va dir que anava a fer un volt. Tot sol, es va colar dins la construcció d'unes cases adossades de la plaça Adolf Sisquella, al barri de Fenals. Com hi va entrar és un altre misteri, perquè l'obra està tota rodejada per tanques i tancada amb clau.

L'incident va passar cap a tres quarts de sis, moment en què encara hi havia operaris treballant. Cap d'ells, però, va sentir cap soroll ni va veure ningú entrar a l'obra. L'últim misteri és el motiu, la raó per la qual el jove es va enfilar a la grua d'uns 25 metres d'alçada, des d'on va caure. Quan els operaris van apropar-se a la grua, van veure el cos sense vida del noi al peu de l'aparell.

Les indagacions dels Mossos es veuen dificultades pel fet que una avaria informàtica mantenia el servei de les càmeres de vigilància interromput des de feia alguns dies. Els agents han interrogat amics, familiars i treballadors de l'obra, però no han aclarit res, de moment. També estan revisant el telèfon mòbil que el difunt duia a sobre en el moment de l'accident.

Anar al contingut