Futbol

Del Bosque convoca Bartra i deixa fora Piqué d'una llista en la qual debuta Kiko Casilla

Vicente del Bosque ha anunciat la convocatòria de la selecció espanyola per als partits contra França i Macedònia, que presenta novetats pel que fa als homes de confiança del tècnic. La principal és el fet que l'entrenador ha prescindit de Piqué, a canvi del qual aposta per Bartra. El jove central és un dels cinc convocats del Barça. L'ha cridat al costat de Busquets, Iniesta, Alba i Pedro

Actualitzat

Vicente del Bosque ha anunciat la convocatòria de la selecció espanyola per als partits que disputarà el 4 i el 8 de setembre (un amistós contra França i un classificatori per a l'Eurocopa 2016, contra Macedònia), que presenta diverses novetats pel que fa als homes de confiança del tècnic. La principal és el fet que l'entrenador ha prescindit de Piqué, a canvi del qual aposta per Bartra.

El jove central és un dels cinc convocats del Barça. L'ha cridat al costat de Busquets, Iniesta, Alba i Pedro.

A la llista hi ha cinc debutants, entre els quals apareix l'espanyolista Kiko Casilla, que començarà a competir per la porteria amb Casillas i De Gea. Els altres nous són San José, Raúl García, Carvajal i Alcácer.

Entre els 23 escollits, hi ha vuit baixes respecte dels mundialistes del Brasil (Xavi Hernández i Xabi Alonso han decidit retirar-se de la selecció). A canvi, Del Bosque torna a confiar en joves com Isco, Iturraspe i el mateix Bartra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut