Barcelona

Catalunya Ràdio arrenca temporada "Directe a tu"

La presència a tots els principals esdeveniments que passin a casa nostra serà la prioritat de la nova temporada de Catalunya Ràdio, que comença dilluns

Catalunya RàdioActualitzat

"Directe a tu". Aquest és l'eslògan de la nova temporada de Catalunya Ràdio que s'ha presentat al CCCB. S'hi ha fet un programa en directe i els editors dels programes de la casa han explicat les principals novetats del curs que arrenca dilluns, 1 de setembre.

La presència a tots els principals esdeveniments que passin a casa nostra serà la prioritat de Catalunya Ràdio. La informació i els esports són els pilars bàsics de la programació 2014-2015. Les transmissions en directe i portar als oients la immediatesa de tot el que passi a casa nostra serà la prioritat, com ha explicat el director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera.

"'Directe a tu' vol dir fer possible que la gent del nostre país pugui dir 'nosaltres hi varem ser, nosaltres hem format part del moment, de la història, del que nosaltres estem escoltant'".

Mònica Terribas ha explicat l'aposta que fa "El matí de Catalunya Ràdio" aquesta temporada. "Aquest any escriurem una part de la història d'aquest país. Per moltes programacions, escaletes i dissenys que fem, la realitat ens la canviarà. És la nostra feina. Hem de ser la veu que acompanyi segurament el moment més transcendent de la història d'aquest país".

"La Tribu" de Catalunya Ràdio continua amb Xavier Rosiñol al capdavant apostant per l'humor i l'entreteniment. I una de les novetats d'aquest any, Sergi Vives, que substitueix Àngel Llàcer al capdavant d'"Els optimistes". "Serà una temporada apassionant. És transcendental però també ha de ser divertida".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut